Ρόδος Αεροδρόμιο | Avance Rent A Car

Ενοικίαση οχημάτων στη Ρόδο Αεροδρόμιο

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στη Ρόδο Αεροδρόμιο

Νέος ή ηλικιωμένος , με την οικογένειά σου ή το έτερων σου ήμισυ, η Ελλάδα έχει το ιδανικό περιβάλλον για εσένα .

Αμέτρητες όψεις , αποχρώσεις και γωνίες. Υπάρχουν απεριόριστοι τρόποι να γνωρίσετε μια πολυπρόσωπη χώρα όπως η Ελλάδα. Οι διαφορετικές αυθεντικές εμπειρίες είναι άπειρες. Είτε μόνος , με την επιθυμία να γνωρίσεις τη χωρά και τους ανθρώπους της, είτε με φίλους, γεμάτους κέφι, που επιθυμούν να απολαύσουν την έντονη νυχτερινή ζωή, είτε με το σύντροφό σου, θέλοντας να βυθιστείτε σε μια μυστικιστική και ρομαντική γη ή με τα παιδιά σας, με στόχο να γνωρίσουν την ελληνική φιλοξενία . Ωστόσο αν επιλέξετε να επισκεφτείτε αυτή τη χώρα,οι εμπειρίες που θα ζήσετε, θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη και την ψυχή σας.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε και να δείτε και άνθρωποι όλων των ηλικιών και προτιμήσεων έρχονται εδώ για να απολαύσουν τα καλά που διαθέτει η Ελλάδα. Ως μέρος της, η Avance υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων, προσφέρει μια τεράστια γκάμα οχημάτων. Έχουμε τα πάντα, από αυτοκίνητα πολης, οικογενειακά οχήματα, φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα και επαγγελματικά αυτοκίνητα, 4×4 και SUV και ακόμη και πολυτελή οχήματα και μίνι λεωφορεία.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνετε το φ.π.α, έτσι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, και με την κράτηση μέσω διαδικτύου μπορείτε να επωφεληθείτε από τις online-αποκλειστικές εκπτώσεις! Προσφέρουμε επίσης μια σειρά προαιρετικού εξοπλισμού για να κάνουμε την ενοικίαση σας ακόμα πιο τέλεια, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων δορυφορικής πλοήγησης για να σας βοηθήσει να βρείτε απομονωμένα τοπία , ή παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου για την ασφάλεια των παιδιών σας. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε ένα επιπλέον οδηγό.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κρατήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου ,μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας πιο πάνω ή να καλέσετε το +30-2109200100 και να μιλήσετε με έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους.

Continue in browser
To install tap Add to Home Screen
Add to Home Screen
Install
Installing Avance app provides a quick way to rent a car.
Install
Add Avance Car Rental to Home Screen
Close

For an optimized experience on mobile, add Avance Car Rental shortcut to your mobile device's home screen

1) Press the share button on your browser's menu bar
2) Press 'Add to Home Screen'.