Τιμές από

19,00

ανά ημέρα

driving miles together

Ειδικοί στις ενοικιάσεις οχημάτων

Με περισσότερους από 3 εκατομμύρια πελάτες

Χωρίς κρυφά τέλη

Δωρεάν τροποποιήσεις και ακυρώσεις

Είμαστε παντού

Βρήτε την Avance σε όλες τιε μεγάλες πόλεις, Ελληνικά νησιά και αεροδρόμια

Ευρεία ποικιλία σε οχήματα

Economy, Compact, SUV, Mini Van, Premium ή Cargo Van

Αληθινές κριτικές από αληθινούς ανθρώπους

B2B Ενοικιάσεις Οχημάτων

Είναι εύκολο να ευχαριστιέσαι την εξοικονόμηση, αποκλειστικές υπηρεσίες και προνόμια χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για την επιχείρησή σου. Γνώρισε τα προνόμια που παρέχει το πρόγραμμα Avance B2B και λάβε συμμετοχή από σήμερα!

Προνόμια:

Είναι εύκολο να ευχαριστιέσαι την εξοικονόμηση, αποκλειστικές υπηρεσίες και προνόμια χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για την επιχείρησή σου.

Εργάζεσαι σε ξενοδοχείο ή παρέχεις οποιαδήποτε μορφή στέγασης σε ταξιδιώτες; Γνώρισε όλα τα προνόμια του ξενοδοχειακού προγράμματος Avance. Λάβε συμμετοχή σήμερα!

Εργαζόμαστε στενά με Ταξιδιωτικά Γραφεία για σχεδόν 30 χρόνια, παρέχοντας εργαλεία και κίνητρα για να ανταμοίβουμε τους πελάτες μας. Κάνε Εγγραφή τώρα!

1992

από

0 +
τοποθεσίες

24/7

διαθεσιμότητα

0 M
χαρούμενοι πελάτες

Κορυφαίες Προσφορές

Συχνές ερωτήσεις

Ναι, βάση διαθεσιμότητας. Κάθε κράτηση παρέχει ένα μοναδικό αριθμό κράτησης.

Κατά την παραλαβή του οχήματος σας θα πρέπει να προσκομίσετε το πρωτότυπο ισχύον  δίπλωμα οδήγησης. Το δίπλωμα θα πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο δεκτά γίνονται μόνο τα Ευρωπαικα ή Διεθνή διπλώματα. Για περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με τα αποδεκτά διπλώματα ανά χώρα έκδοσης, παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο

Επίσης θα πρέπει να προσκομίσετε μία πιστωτική κάρτα για λόγους εγγύησης ακόμα και αν επιλέξετε να πληρώσετε τελικά με μετρητά. Επίσης απαιτούνται η ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

ή