Κως Αεροδρόμιο | Avance Rent A Car

Ενοικίαση στο Αεροδρόμιο της Κω

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στο Αεροδρόμιο της Κω

H Κως , είναι ένα ελληνικό νησί στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων . Βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, στα δυτικά της ακτής της Αλικαρνασσού της Τουρκίας . Η Κως βρίσκεται στο βόρειο – δυτικό τμήμα των Δωδεκανήσων .

Κάποιος μπορεί να πάει στην Κω με αεροπλάνο , πλοίο ή κρουαζιερόπλοια . Αυτός ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός που εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο της Κω που εξυπηρετεί τόσο τις εγχώριες όσο και τις διεθνείς πτήσεις . Αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους , όπως η EasyJet , Ryanair , Thomas Cook , Norwegian , Jet2 έχουν εποχιακές πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Κω . Ωστόσο , οι ταξιδιώτες μπορούν να επιβιβασθούν σε πτήσεις από και προς εσωτερικούς προορισμούς όπως η Ρόδος , το Ηράκλειο και την Αθήνα . Οι τακτικές πτήσεις εσωτερικού εξυπηρετούνται από πολλές αεροπορικές εταιρείες: η Sky Express , Aegean Airlines και Olympic Air . Το αεροδρόμιο είναι ένα σημαντικό σημείο εισόδου στο νησί , και μπορεί να είναι πολύ απασχολημένο κατά τη διάρκεια της τουριστική σεζόν .

Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ο τέλειος τρόπος για να ανακαλύψετε το νησί της Κω . Υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων μπορούν να βρεθούν στο αεροδρόμιο της Κω . Και υπάρχουν μια σειρά από αυτά , ώστε να μπορείτε να βρείτε σίγουρα αυτό που προσφέρει την καλύτερη τιμή . Οι ενοικίασης αυτοκινήτων Avance λειτουργούν έναν σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο . Έχουν μια διαδικτυακή πύλη όπου μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του στόλου των οχημάτων τους . Μπορείτε να κάνετε εύκολα την κράτηση σας εκ των προτέρων , έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μετάβαση σε μεγάλες ουρές στο αεροδρόμιο . Μπορείτε επίσης να βρείτε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά για τους σε απευθείας σύνδεση πελάτες .

Η μετακίνηση στο νησί είναι εύκολη, χάρη σε αξιοπρεπή δίκτυο των δρόμων . Με την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου , μπορείτε εύκολα να φτάσετε στα διάφορα τουριστικά αξιοθέατα του νησιού . Το νησί έχει ένα σημαντικό δρόμο που εκτείνεται σε όλο το νησί . Από το κέντρο της πόλης , μπορεί κανείς να οδηγηθεί προς τα βόρεια – ανατολικά στον Κέφαλο ή προς τα νοτιοδυτικά . Θα έπαιρνε λιγότερο από μια ώρα μόνο για την κάλυψη των περίπου 34 μιλίων του οδικού δικτύου. Μικρότεροι , δευτερεύοντες δρόμοι κάνουν το βόρειο τμήμα της Κω προσβάσιμο. Ωστόσο , οι νότιες περιοχές του νησιού της Κω δεν είναι εύκολα προσβάσιμες με το αυτοκίνητο , λόγω του ορεινού εδάφους της . Βασικά , τα οδικά δίκτυα στην Κω είναι σε καλή κατάσταση , με καλά τοποθετημένες πινακίδες και διασφαλίσεις . Οι δρόμοι δεν είναι έντονης κυκλοφορίας , ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε με άνεση και να απολαύσετε τα τοπία κατά μήκος του δρόμου .

Μικρότεροι , δευτερεύοντες δρόμοι κάνουν το βόρειο τμήμα της Κω προσβάσιμο. Ωστόσο , οι νότιες περιοχές του νησιού της Κω δεν είναι εύκολα προσβάσιμες με το αυτοκίνητο , λόγω του ορεινού εδάφους της . Βασικά , τα οδικά δίκτυα στην Κω είναι σε καλή κατάσταση , με καλά τοποθετημένες πινακίδες και διασφαλίσεις . Οι δρόμοι δεν είναι έντονης κυκλοφορίας , ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε με άνεση και να απολαύσετε τα τοπία κατά μήκος του δρόμου .

Πιθανώς μια από τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στην πόλη της Κω είναι η έλλειψη χώρου στάθμευσης . Σας συνιστούμε να επιλέξετε μικρότερα οχήματα κατά την κράτηση από μια εταιρεία εκμίσθωσης αυτοκινήτου . Τα μικρότερα οχήματα είναι τέλεια για στενά, δαιδαλώδης δρομους και πολλές φορές μονόδρομους στην Κω . Αν ταξιδεύετε σε μεγάλες ομάδες και σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε πολύ μεγάλα αυτοκίνητα , ίσως να είναι καλύτερο να αναθέσετε σε έναν έμπειρο τοπικό οδηγό την μεταφορά σας . Στην εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτου Αvance ,τα αυτοκίνητα έρχονται με έναν οδηγό , έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια . Ακόμη καλύτερα , τα αυτοκίνητα έχουν μια 24ωρη υπηρεσία υποστήριξης για την οδική σας ασφάλεια για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα καθ ‘όλη τη διαμονή τους σε αυτό το καταπληκτικό ελληνικό νησί .