Καβάλα Γραφείο | Avance Rent A Car

Ενοικίαση στην Καβάλα, Γραφείο

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στην Καβάλα Γραφείο

Η Καβάλα είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και η νομαρχιακή πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας . Χτισμένη αμφιθεατρικά από το λιμάνι και ανεβαίνει σε ένα τεράστιο βυζαντινό φρούριο , είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις σε αυτό το μέρος της Ευρώπης .

Η πόλη , που προήλθε από την αρχαία πόλη της Νεάπολης , έχει μια μακρά ιστορία . Το 1922 , ο πληθυσμός αυξήθηκε δραματικά λόγω της σημαντικής μετανάστευσης από τη Μικρά Ασία . Αυτό συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της πόλης .

Η ευχάριστη αντίθεση του μοντέρνου και κλασικού στοιχείου είναι ιδιαίτερα εμφανής στην πόλη .Σύγχρονα κτίρια , μεγάλες πλατείες και εμπορικά κέντρα βρίσκονται στη δυτική πλευρά της πόλης, ενώ παλιά παραδοσιακά σπίτια , γραφικά σοκάκια και μικροί κήποι είναι στην ανατολική πλευρά . Στο λιμάνι , τα πολύχρωμα καΐκια και σκάφη είναι αγκυροβολημένα κατά μήκος της προκυμαίας . Υπάρχουν πολλά ιστορικά μνημεία στο κέντρο της Καβάλας όπως το βυζαντινό κάστρο , τα παλιά τείχη , οι Καμάρες ( αρχαίο υδραγωγείο το οποίο χτίστηκε κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής εποχής ) , το Ιμαρέτ ( ένα τουρκικό κτίριο ) και το σπίτι του Μεχμέτ Αλή . Υπάρχουν επίσης πολλές γκαλερί και μουσεία, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας , Λαογραφικό Μουσείο Καβάλας , το Αρχαιολογικό Μουσείο των Φιλίππων , το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας και το Μουσείο Καπνού . Κάθε ένα από αυτά τα μουσεία και τις γκαλερί παρουσιάζουν μοναδικές εκθέσεις που σε οδηγούν στο ένδοξο παρελθόν της πόλης . Μεγάλες κυβερνητικές και επιχειρηματικές εγκαταστάσεις βρίσκονται διάσπαρτες στο κέντρο της πόλης .

Με τόσα πολλά να ανακαλύψετε στο κέντρο της Καβάλας, να περιμένετε μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην πόλη .Είναι η δεύτερη μεγάλη πόλη στη βόρεια Ελλάδα και το κέντρο της λαμβάνει πολλή κίνηση από όλα τα είδη των ταξιδιωτών – αιτούντων αναψυχής και επιχειρηματίες . Στο δημόσιο σύστημα μεταφοράς μπορεί να υπάρξει συνωστισμός , ιδίως κατά τις ώρες αιχμής . Εάν είστε τουρίστας με περιορισμένο χρονικό διάστημα , μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να εξερευνήσετε την Καβάλα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς .

Για να απολαύσετε την πολη της Καβάλας θα πρέπει να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο σε όλη τη διαμονή σας. Η Avance car rental παρέχει ένα ευρύ στόλο αυτοκινήτων για τους ταξιδιώτες, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή για ταξιδιώτες αναψυχής. Μπορείτε να ελέγξετε τα διαθέσιμα αυτοκίνητα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας . Επιλέξτε από sedan, πολυτελή αυτοκίνητα ή mini van. Κάθε ταξιδιώτης έχει διαφορετικές ταξιδιωτικές ανάγκες. Εάν είστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους, ένα sedan ή ένα πολυτελές αυτοκίνητο θα είναι καλύτερο για σας. Εάν είστε εδώ ως ομάδα, όπως για έναν γάμο, η ενοικίαση ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου ή ενός mini van είναι καλύτερη.

Κάθε αυτοκίνητο έρχεται με ένα οδηγό και γεμάτο ρεζερβουάρ. Μπορείτε να οδηγήσετε οπουδήποτε θέλετε. Το καλύτερο από την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου είναι ότι είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας καθώς βρίσκεστε στο δρόμο. Η Avance Car Rental διαθέτει 24ωρη υπηρεσία οδικής βοήθειας διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πελατών της στο δρόμο.

Αν σκοπεύετε να περάσετε τις διακοπές σας στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, φροντίστε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ώστε να είστε σε θέση να εξερευνήσετε τις κρυμμένες λιχουδιές της πόλης.