Ενοικίαση οχημάτων στο Ηράκλειο Αεροδρόμιο

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στο Ηράκλειο Αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι η είσοδός σας προς την καταπληκτική πόλη του Ηρακλείου – τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και επίσης το κέντρο του νομού. Εκτός από κορυφαίο τουριστικό προορισμό, το Ηράκλειο είναι επίσης γεμάτο με οικονομική δραστηριότητα και είναι πλούσιο σε πολιτισμό. Το γραφικό τοπίο της πόλης, περιτριγυρισμένο από τον κόλπο της Σούδας το καθιστά αγαπημένο προορισμό για όσους ταξιδεύουν για διακοπές. Κάθε χρόνο αμέτρητοι τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται την πόλη για να εξερευνήσουν το Ηράκλειο.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να περιηγηθείτε στην πόλη είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο ή μέσω διαδικτύου. Στο κτήριο του τερματικού σταθμού στο αεροδρόμιο υπάρχουν διάφοροι σταθμοί ενοικίασης αυτοκινήτων και η Avance Car Rental είναι μια από αυτούς. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το γραφείο μας για τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι να ελέγξετε τον ιστότοπό μας και να μάθετε για τις υπηρεσίες μας. Η ηλεκτρονική κράτηση είναι πολύ εύκολη και σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, από διαφορετικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ο στόλος των αυτοκινήτων μας κυμαίνεται σε διάφορα μεγέθη, τύπους και μοντέλα. Τα αυτοκίνητα συνήθως χωρίζονται σε κατηγορίες, στις οποίες βασίζονται οι τιμές. Επιλέξτε τον τύπο αυτοκινήτου που θα ταιριάξει απόλυτα στις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Φροντίστε να κάνετε την κράτησή σας πολύ νωρίτερα, ώστε να σας διαθέσουμε τον τύπο αυτοκινήτου που προτιμάτε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε ειδικά αιτήματα, όπως πρόσθετα ράφια αποσκευών ή baby booster.

Εάν ταξιδεύετε μόνος ή ως ζευγάρι με λίγες αποσκευές, μικρότερα οχήματα όπως Opel Corsa, Chevrolet Matiz ή Citroen C2, θα σας ταιριάξουν. Για όσους ταξιδεύουν σε γκρουπ, τα οχήματα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους όπως φορτηγά, SUV ή μίνι λεωφορεία θα ήταν καλύτερα. Ανάλογα με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, μπορεί να βρείτε ακόμη και οχήματα που είναι ελαφριά σε καύσιμα και με φθηνότερες τιμές.

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο, έχετε τη δυνατότητα να το οδηγήσετε ή να ενοικιάσετε έναν οδηγό. Εάν θέλετε να οδηγήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα απαραίτητα έγγραφα, όπως το διαβατήριό σας, την άδεια οδήγησης, τη βίζα κ.λπ. Πριν οδηγήσετε, θα σας βοηθούσε επίσης να διαβάσετε για τους κανόνες και τους κανονισμούς οδήγησης στην Ελλάδα.

Μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την οδήγηση στην Ελλάδα είναι τα εξής : οδήγηση στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ακολουθήστε τα όρια ταχύτητας, οι σταθμοί καυσίμων προσφέρονται από συνοδούς, δεν δέχονται όλοι οι σταθμοί καυσίμων πιστωτικές κάρτες κ.λπ. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τύπο καυσίμου του αυτοκινήτου σας, θα μπορούσε να είναι είτε αμόλυβδη βενζίνη ή ντίζελ.

Γενικά, οι Έλληνες οδηγοί είναι καλοί και δεν θα δυσκολευτείτε να τους αντιμετωπίσετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν οδηγείτε πέρα ​​από το όριο ταχύτητας ή δεν πηγαίνετε πολύ αργά, γιατί μπορεί να σας ζητηθεί να σταματήσετε. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και δείτε τα αυτοκίνητα και τις τιμές μας.