Ενοικίαση στην Αλεξανδρούπολη

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στην Αλεξανδρούπολη

Η μεγαλύτερη πόλη της ανατολικής Θράκης, η Αλεξανδρούπολη αποτελεί ένα ελκυστικό ελληνικό αστικό κέντρο. Αποτελεί το λιμάνι και το εμπορικό κέντρο της βορειοανατολικής Ελλάδας και επίσης το κέντρο της περιοχής του Έβρου στη Θράκη. Αν βρεθείτε στη περιοχή μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το φάρο και τα μοναδικά μουσεία, τις εξαιρετικές ψαροταβέρνες καθώς και δείτε τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Η πρόσβαση στη πόλη είναι δυνατή με οδικώς και ακτοπλοϊκώς αν και οι περισσότεροι προτιμούν να μεταβούν σε αυτή αεροπορικώς. Η πόλη εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος» που βρίσκεται κοντά στο χωριό Άπαλος, περίπου 8 χλμ από το κέντρο της πόλης. Το ζεστό μεσογειακό κλίμα στο αεροδρόμιο υποδέχεται τους ταξιδιώτες. Παρόλο που το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης είναι πολύ καλά οργανωμένο, συχνά δημιουργούνται ουρές κατά τις ώρες αιχμής, ιδιαίτερα για όσους επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Λεωφορεία κα ταξί είναι διαθέσιμα ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο και εξυπηρετούν με τακτά δρομολόγια για το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και τα προάστια της. Κατά την τουριστική περίοδο, αυτά τα μέσα κατακλύζονται λόγω του αυξημένου αριθμού αφίξεων. Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης θα κάνει το ταξίδι σας πιο ξέγνοιαστο. Με την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν αμέσως οι διακοπές σας στην Ελλάδα. Αναχωρήστε για τον προορισμό μας αμέσως μετά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.

Οδηγήστε προς το Εθνικό Πάρκο του δάσους Δαδιάς, 65 χιλιόμετρα περίπου προς την ενδοχώρα, και χαλαρώστε στη φύση. Μπορείτε επίσης αν θέλετε να επισκεφτείτε το Εκκλησιαστικό Μουσείο Τεχνών και την Αρμένικη ορθόδοξη εκκλησία και να θαυμάσετε μοναδικά θρησκευτικά είδη τέχνης και αντικείμενα. Η Avance car rental είναι μία αξιόπιστη εταιρεία ενοικιάσεων που λειτουργεί στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, όπου μπορείτε και να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας.

Η Avance rent a car διαθέτει ιστοσελίδα και γραμμή επικοινωνίας που μπορείτε να καλέσετε για τη ζήτηση σας. Στη ιστοσελίδα μπορείτε να διαλέξετε από τη ποικιλία διαφορετικών οχημάτων εκείνο που καλύπτει καλύτερα τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Μπορείτε επίσης να κάνετε online κράτηση ώστε να μην έχετε το άγχος να ψάξετε κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο. Αν ενοικιάσετε αυτοκίνητο μπορείτε να το παραλάβετε στο αεροδρόμιο. Κάντε μια εκδρομή στην εξοχή την ίδια μέρα. Στην ενοικίαση σας παρέχουμε και δωρεάν πρόσθετο οδηγό καθώς και 24ωρη οδική βοήθεια ώστε οι αισθάνεστε ασφάλεια.

Αφού έχετε φροντίσει την οδική μεταφορά σας, μπορείτε να πάτε οπουδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας. Είτε είστε στην Αλεξανδρούπολη για δουλειά ή διασκέδαση, η Avance car rental μπορεί να σας βοηθήσει να διαλέξετε το πιο κατάλληλο αυτοκίνητο ενοικίασης. Ζητήστε την online προσφορά μας ή κάντε την κράτηση σας σήμερα.