Αίγινα Λιμάνι | Avance Rent A Car

Ενοικίαση στην Αίγινα Λιμάνι

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στην Αίγινα Λιμάνι

Προγραμματίστε το ταξίδι σας στην Ελλάδα και ζήστε την εμπειρία ενός από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στο κόσμο με το ενοικιαζόμενο σας όχημα από την Avance. Με δεκάδες σταθμούς ενοικίασης διεσπαρμένους ανά τη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, η Avance Rent a car μπορεί να σας βοηθήσει να ζήσετε από κοντά ένα διαφορετικό κόσμο: εντυπωσιακά μνημεία, διαδρομές και ταξίδια που δε θα ξεχάσετε ποτέ και βουνά που σμίγουν με την θάλασσα – ένας συνδυασμός που σας προσφέρει ατελείωτες επιλογές για τις διακοπές σας στην Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με τους συνηθισμένους τύπους αυτοκινήτων που ενοικιάζετε συνήθως. Μπορείτε να επιλέξετε για σας και τους φίλους σας ένα mini van για την περιοδεία σας ή μπορείτε να περιφέρεστε με στυλ με ένα από τα διαθέσιμα οχήματα του στόλου πολυτελείας. Εάν ταξιδεύετε για δουλειά, μπορείτε να πάτε στις συναντήσεις σας με όποιο όχημα επιλέξετε ώστε να υποστηρίξετε το προφίλ της εταιρείας σας.

Μπορείτε να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο όχημα σας όπου επιλέξετε; είτε αυτό είναι κατευθείαν στο αεροδρόμιο ή στη πόλη, και ακόμα και αν είναι για μία μόνο μέρα ή για ολόκληρες τις διακοπές σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ακριβώς ότι χρειάζεστε για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας online, να πάρετε μία προσφορά ή να διαχειριστείτε την κράτηση σας στο https://www.avance.gr . Μπορείτε να επιλέξετε να σας παραδοθεί το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο κατευθείαν στο ξενοδοχείο σας ώστε να γλυτώσετε χρόνο και να ξεκινήσετε τις διακοπές σας απευθείας. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε έναν από τους πολλούς σταθμούς εξυπηρέτησης και να εξυπηρετηθείτε από έναν από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, οι οποίοι θα χαρούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο αυτοκίνητο για την ενοικίαση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σταθμούς, τα μοντέλα και τις προσφορές μας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και προγραμματίστε τις διακοπές σας σήμερα!

Κορυφαίες Προσφορές