Αγρίνιο Γραφείο | Avance Rent A Car

Ενοικίαση στο Αγρίνιο

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στο Αγρίνιο Γραφείο

Το Αγρίνιο είναι η μεγαλύτερη πόλη του νομού Αιτωλοακαρνανίας της Ελλάδας, με περισσότερους από 100.000 κατοίκους. Αν και η πρωτεύουσα της περιοχής είναι η πόλη του Μεσολογγίου, το Αγρίνιο θεωρείται σημαντικό οικονομικό, πνευματικό, μεταφορικό και πολιτιστικό κέντρο της περιοχής. Η πόλη πήρε το όνομά της από τον Άγριο – έναν αρχαίο ήρωα και γιο του Πορθάωνος, βασιλιά της Πλευρώνας. Στα μεσαιωνικά χρόνια, ιδιαίτερα κατά την οθωμανική κατοχή, ο οικισμός ήταν γνωστός ως Βραχώρι.

Στο Αγρίνιο, έχοντας μια εύφορη και γεωργικά κατάλληλη γη, οι κάτοικοι εξαρτώνται από την καλλιέργεια και το εμπόριο καπνού. Η πόλη βρίσκεται περίπου 37 χιλιόμετρα βόρεια του Μεσολογγίου και συνδέεται με ένα καλά ανεπτυγμένο οδικό δίκτυο.

Μια διαδρομή στην πόλη αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν πολλά πράγματα να δείτε και να ανακαλύψετε στο Αγρίνιο. Έχετε την ευκαιρία να δείτε την καταπληκτική αρχιτεκτονική που χρονολογείται από τη «Χρυσή Εποχή του Καπνού». Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το δημοτικό πάρκο Παπαστράτειο ή τη δημοτική βιβλιοθήκη που παρουσιάζει μια συλλογή έργων τέχνης. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Λαογραφικό Μουσείο.

Στους γύρω λόφους απλώνονται λιγότερο γνωστοί προορισμοί που είναι εξίσου όμορφοι. Η εκκλησία του Αγίου Χριστόφορου, χτισμένη πάνω στην πλαγιά, προσφέρει καθαρή θέα στον κάμπο. Μικρά φαράγγια στο λόφο που περιβάλλονται από πλούσια βλάστηση είναι επίσης ελκυστικά. Μπορείτε επίσης να βρείτε μοναστήρια και εκκλησίες στα χωριά και τους λόφους που περιβάλλουν το Αγρίνιο.

Η πρόσβαση στο Αγρίνιο δεν θα πρέπει να είναι δύσκολη όταν νοικιάζετε αυτοκίνητο. Η Avance Car Rental προσφέρει φθηνές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου για τουρίστες. Εάν είστε στην Αθήνα και θέλετε να φτάσετε στο Αγρίνιο, θα πρέπει να κάνετε κράτηση. Έχουμε μια διαδικτυακή πύλη κρατήσεων όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα διαφορετικά αυτοκίνητα που διαθέτουμε στο στόλο μας. Για μια πιο εξατομικευμένη κράτηση, μπορείτε επίσης να καλέσετε την τηλεφωνική μας γραμμή όπου οι έμπειροι ταξιδιωτικοί μας πράκτορες θα χαρούν σας βοηθήσουν.

Τα αυτοκίνητά μας κυμαίνονται από sedan έως SUV έως van. Επιλέξτε το μέγεθος και μοντέλο αυτοκινήτου που θέλετε να οδηγήσετε και θα ικανοποιήσει τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Να είστε βέβαιοι ότι τα αυτοκίνητά μας είναι ασφαλή και αξιόπιστα.

Έχουμε σταθμούς αυτοκινήτων σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, οπότε είναι πιο εύκολο για εσάς να μας βρείτε. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να ζητήσετε να παραδοθεί το αυτοκίνητό σας στο χώρο σας. Οι εκπρόσωποί μας θα παραδώσουν το αυτοκίνητό σας εγκαίρως.

Το Αγρίνιο περιμένει όλους τους ταξιδιώτες και τους τουρίστες που έρχονται στην Αθήνα και τις κοντινές πόλεις του. Εάν θέλετε να κάνετε μοναδικές ελληνικές διακοπές, φροντίστε να επισκεφθείτε αυτήν την ήσυχη πόλη. Έχει σίγουρα πολλές εκπλήξεις για εσάς!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή καλέστε μας τώρα για τις ταξιδιωτικές σας διευθετήσεις.

 

Top Deals