Home / Corporate Car Rentals

Εταιρικές Ενοικιάσεις Οχημάτων

Είναι εύκολο να απολαύσετε πολύτιμα προνόμια , την αποκλειστική εξυπηρέτηση ,και πολλά άλλα οφέλη , και όλα αυτά χωρίς επιπλέον κόστος για την επιχείρησή σας.

Γνωρίστε όλα τα οφέλη του προγράμματος B2B Avance και εγγραφείτε σήμερα !

Έχετε ερώτηση;

Ενδιαφέστε για


Τύπος voucher

More info on you preferences


Στοιχεία επικοινωνίας

Γίνεται μέλος του επιχειρηματικού πελατολογίου μας και επωφεληθείτε με:

Έχετε ερώτηση;

Ενδιαφέστε για


Τύπος voucher

More info on you preferences


Στοιχεία επικοινωνίας

Η Avance  είναι μία αμιγώς Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται 30 χρόνια στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Σήμερα διατηρεί περισσότερες από 150 τοποθεσίες εξυπηρέτησης και έναν στόλο ο οποίος ξεπερνά τα 10.000 οχήματα.

Ήδη συνεργάζεται επιτυχώς με πολλά Ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας στους πελάτες τους αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις στις ανάγκες μετακίνησής τους. Έχει ήδη διαμορφωμένα προγράμματα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ταξιδιωτών αλλά και επαγγελματιών οι οποίοι εξυπηρετούνται για το σύνολο των κρατήσεων τους μέσω Τουριστικών πρακτορείων. Εκτός των ήδη διαμορφωμένων προγραμμάτων, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να δημιουργήσουμε νέες εξειδικευμένες προτάσεις για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δικών σας πελατών. Θα σας βοηθήσουμε μέσα από σύγχρονες, εύχρηστες και εξειδικευμένες B2B πλατφόρμες να βρείτε για τον κάθε πελάτη σας το όχημα που χρειάζεται μέσα από 40 κατηγορίες οχημάτων με την παραλαβή / παράδοση του στο κατάλυμα του πελάτη, στον χώρο της επιχείρησής του, στην οικία του, στον σταθμό μας, στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, αποκτάτε έναν ακόμη συνεργάτη ο οποίος εργάζεται για εσάς. οι πελάτες σας αποκτούν πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένες εξαιρετικά προνομιακές τιμές για όλους τους σταθμούς μας. Το τμήμα κρατήσεων μας εργάζεται 365 ημέρες τον χρόνο ώστε να δώσει σε εσάς και τους συνεργάτες σας την καλύτερη δυνατή λύση για την κάθε ανάγκη μετακίνησης, ενώ οι κρατήσεις γίνονται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Τα αυτοκίνητα πριν από κάθε ενοικίαση ελέγχονται από εξειδικευμένους μηχανικούς, καθαρίζονται και απολυμαίνονται πλήρως ώστε η υγιεινή, η ασφάλεια και η αξιοπιστία του οχήματος να είναι εξασφαλισμένη πριν ακόμη αυτό φτάσει στον πελάτη σας.

 

Ο πρωταρχικός μας στόχος για κάθε συνεργασία είναι να είναι κοινά επωφελής, οπότε και σας προ(σ)καλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας αποδείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε μία εξαιρετική υπηρεσία σε ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες σας, συμμετέχοντας παράλληλα και στην δική σας κερδοφορία.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Η ομάδα της Avance

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι αυτό είναι δυνατόν βάσει τρέχουσας διαθεσιμότητας. Κάθε κράτηση θα έχει το ξεχωριστό αριθμό επιβεβαίωσης

Κατά την παραλαβή του οχήματος σας θα πρέπει να προσκομίσετε το πρωτότυπο ισχύον  δίπλωμα οδήγησης. Το δίπλωμα θα πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 1 χρόνο πριν.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο δεκτά γίνονται μόνο τα Ευρωπαικα ή Διεθνή διπλώματα. Για περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με τα αποδεκτά διπλώματα ανά χώρα έκδοσης, παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο

Επίσης θα πρέπει να προσκομίσετε μία πιστωτική κάρτα για λόγους εγγύησης ακόμα και αν επιλέξετε να πληρώσετε τελικά με μετρητά. Επίσης απαιτούνται η ταυτότητα ή το διαβατήριο σας

ή