Τήνος Υπηρεσία Παράδοσης | Avance Rent A Car

Ενοικίαση οχημάτων στη Τήνος Υπηρεσία Παράδοσης

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στη Τήνο

Η Τήνος είναι ένα νησί προσκυνήματος για πολλούς Έλληνες . Κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν στην εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας, που πιστεύεται ότι έχει θεραπευτικές δυνάμεις . Το εξαμηνιαίο προσκύνημα πραγματοποιείτε στις 25 Μαρτίου και στις 15 Αυγούστου. Άνθρωποι από διάφορα μέρη της χώρας αποδίδουν φόρο τιμής στην εκκλησία και εκπληρώνουν τους όρκους τους . Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Τήνος είναι ένα σημαντικό κέντρο λατρείας για δύο διαφορετικές χριστιανικές παραδόσεις :την Καθολική και την Ορθόδοξη . Αυτό το σπάνιο μείγμα των θρησκευτικών παραδόσεων είναι που κάνει το νησί μοναδικό .

Εκτός από το να είναι ένα νησί προσκυνήματος , αυτό το ελληνικό νησί αποτελεί το σπίτι για περίπου 8.000 ανθρώπους που νιώθουν πολύ υπερήφανοι για την ομορφιά του τοπου τους . Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε και να εξερευνήσετε στην Τήνο . Νότια βρίσκετε ένα αρχαίο ιερό αφιερωμένο στον Ποσειδώνα – ο θεός της θάλασσας . Επάνω στο Βορρά είναι το χωριό Καρδιανή , που προσφέρει πανοραμική θέα της Υστέρνιας και της Σύρου . Η Τήνος είναι επίσης πλούσια σε ορυκτούς πόρους : Ο Βωλακας είναι η πηγή του ορυχείου γρανίτη ενώ ο Πύργος παράγει εξαγώγιμης ποιότητας μάρμαρο. Άλλα μέρη που αξίζουν το χρόνο σας είναι τα χωριά Στενή και Φαλατάδος ,τα ροζ φλαμίνγκο στην Κολυμπήθρα και οι παραλίες στο Ροχαρι.

Στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού , το λιμάνι της Τήνου είναι η πύλη σας σε αυτό το καταπληκτικό νησί . Είναι το μοναδικό λιμάνι του νησιού , ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες μεταφοράς του.

Από το λιμάνι μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα βόρεια ή νότια χωριά μέσω των λεωφορείων , αλλά ο καλύτερος τρόπος για να κάνει κανείς τον γύρο του νησιού εξακολουθεί να είναι με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο . Οι Ενοικίασεις αυτοκινήτων Avance παρέχει τις πιο οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων για τους τουρίστες και τους ταξιδιώτες . Ο στόλος των αυτοκινήτων τους κυμαίνεται από σεντάν μέχρι mini van? Μπορείτε να βρείτε σίγουρα αυτό που θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες σας . Αν θέλετε αργή οδήγηση μέσα από τους ήσυχους δρόμους της Τήνου , μπορείτε κοιτάξετε για ένα sedan ? Ή αν ταξιδεύετε ως ομάδα , μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο όχημα όπως ένα 9θεσιο μίνι βαν . Η μίσθωση ενός αυτοκινήτου προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσετε τις διάφορες εκπλήξεις από αυτό το σιωπηλό νησί . Κάντε τέλειες τις διακοπές σας στην Τήνο με την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου .

Μεταφερθείτε από έναν τουριστικό προορισμό στον άλλο χρησιμοποιώντας ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Σημειώστε ότι το νησί είναι το σπίτι για μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Λύρας , ο Γυζης , ο Φλιπποτης , ο Σοχός , και ο Χαλεπάς .Η εξαιρετική τέχνη τους έχει εξαπλωθεί σε διάφορα μέρη του νησιού : σε βρύσες , εκκλησάκια, περιστερώνες και καμάρες . Αν κατευθυνθείτε προς την εκκλησία της Παναγίας στον Πύργο , μπορεί επίσης να θέλετε να επισκεφτείτε το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας που φιλοξενεί την Πινακοθήκη Τηνίων Καλλιτεχνών . Η παρθένα τέχνη και η αρχιτεκτονική της Τήνου είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη , πολύ περισσότερο ο πολιτισμός και η παράδοση που βρίσκετε σε εξέλιξη από τα αρχαία χρόνια .

Αν θέλετε να έχετε χαλαρές αλλά γεμάτες διακοπές , η Τήνος είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Με τις πολλές παραλίες και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα του νησιού ,αξίζει να ξοδέψετε τα χρήματα σας!

Κορυφαίες Προσφορές