Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη

Μοναδική και κοσμοπολίτικη η “Νύφη του Θερμαϊκού” σας περιμένει να την εξερευνήσετε με την άνεση που σας προσφέρει η ενοικίαση αυτοκίνητου Θεσσαλονίκη!

Απολαύστε τις συνοικίες του κέντρου, περιηγηθείτε στην νοσταλγική Άνω Πόλη, αλλά και στα Μουσεία της πόλης, βρεθείτε στο Εκθεσιακό Κέντρο και συνδυάστε την παραμονή σας με το καλό φαγητό, για το οποίο φημίζεται η συμπρωτεύουσα.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων αποτελούν τον πιο σύγχρονο τρόπο για ταξίδι με ασφάλεια. Μόνιμο και αξιόπιστο service, προσεγμένος στόλος οχημάτων, οδική βοήθεια και ασφάλεια για ό,τι και εάν συμβεί, άμεση εξυπηρέτηση, απαντήσεις γρήγορες απαρτίζουν την πελατοκεντρική προσέγγιση της Avance, κάτι το οποίο μας χαρακτηρίζει από τη χρονιά της ιδρυσής μας. Η Avance αποτελεί συνώνυμο της ελληνικής φιλοξενίας, ο ιδανικός τρόπος να συνδυάσει κανείς το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη, απολαμβάνετε χαλαρά την πόλη και τις ομορφιές της. Θάλασσα, μουσεία, πολιτισμός, μοναδικές οδικές διαδρομές.

Με την ασφάλεια που εμπνέει η ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη περιπλανηθείτε ως “Θεσσαλονικείς” και απολαύστε τις ομορφιές της πόλης! Την ευχάριστη νοοτροπία των ανθρώπων, τη γνωστή, περιβόητη χαλαρότητα, τις μοναδικές γλυκές γεύσεις αλλά και την εξέχουσα μακεδονική ιστορία. Περιδιβείτε τα περίφημα λαδάδικα, στην παραλιακή και ζήστε τη διασκέδαση στο έπακρο.

Πραγματοποιήστε σήμερα την κράτησή σας σε 4 απλά βήματα και ταξιδέψτε μαζί μας στους πιο αγαπημένους σας προορισμούς!

Κορυφαίες Προσφορές

Continue in browser
To install tap
and choose
Add to Home Screen
Install
Installing Avance app provides a quick way to rent a car.
Install
Add Avance Car Rental to Home Screen
Close

For an optimized experience on mobile, add Avance Car Rental shortcut to your mobile device's home screen

1) Press the share button on your browser's menu bar
2) Press 'Add to Home Screen'.