Ενοικίαση οχημάτων στη Σαντορίνη Λιμάνι Αθηνιό

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στη Σαντορίνη Λιμάνι Αθηνιό

Η Σαντορίνη είναι παράδεισος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν στο νησί για να ανακαλύψουν και να βιώσουν την απαράμιλλη γοητεία του νησιού. Οι περισσότεροι άνθρωποι φτάνουν στη Σαντορίνη με πλοίο ή κρουαζιερόπλοια.

Το νησί εξυπηρετείται από δύο λιμάνια: το λιμάνι του Αθηνιού και το παλιό λιμάνι. Οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων αποβιβάζονται στο παλιό λιμάνι, ενώ τα πλοία και τα εμπορικά πλοία ελλιμενίζονται στο λιμάνι του Αθηνιού. Το λιμάνι του Αθηνιού βρίσκεται στον κόλπο του Όρμου Αθηνή στην περιοχή του Πύργου, ενώ το παλιό λιμάνι βρίσκεται στα Φηρά.

Όλοι οι παραθεριστές που παίρνουν φέρι μποτ από τα νησιά ή τον Πειραιά φτάνουν στο λιμάνι του Αθηνιού. Το λιμάνι συνδέεται με διάφορους σημαντικούς προορισμούς γύρω από τον κόλπο: Αθήνα (λιμάνι Πειραιά), Κρήτη, Νάξο, Ίο, Σύρο, Τήνο, Πάρο και Μύκονο. Ο χρόνος ταξιδιού από τον Πειραιά στη Σαντορίνη διαρκεί συνήθως 9 ώρες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τη γραφική θέα στα νησιά.

Οι επιβάτες που αποβιβάζονται στο λιμάνι του Αθηνιού υποδέχονται τον ήρεμο καιρό και την υπέροχη θέα στο λιμάνι του Αθηνιού. Από το λιμάνι, μπορεί κανείς να πάρει λεωφορείο ή ταξί για τις μεγάλες διαδρομές στο νησί. Υπάρχουν ταξί και λωρίδες λεωφορείων έξω από το αεροδρόμιο, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να αναζητήσετε μέσο μετακίνησης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, η μεταφορά μπορεί να είναι ταλαιπωρία. Συνιστάται στους επιβάτες να κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις για τη χερσαία μεταφορά τους ακόμη και πριν φτάσουν. Συνιστάται η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η Avance Car Rental λειτουργεί στο λιμάνι του Αθηνιού. Έχουμε μια πλήρη σειρά αυτοκινήτων που σας ταιριάζουν. Για να κάνετε κράτηση αυτοκινήτου, μπορείτε απλώς να ελέγξετε την ιστοσελίδα μας. Δεχόμαστε κρατήσεις από όλο τον κόσμο και μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας από την άνεση του σπιτιού σας. Έχουμε επίσης μια τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους φιλικούς μας εκπροσώπους. Θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις σωστές υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων παρέχονται με πλήρη καύσιμα, ώστε να μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τους προορισμούς σας αμέσως. Εάν σκοπεύετε να οδηγήσετε το αυτοκίνητό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαραίτητα έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, εάν προτιμάτε να χαλαρώσετε και να καθίσετε, μπορείτε να επιλέξετε να προσλάβετε έναν οδηγό. Η υπηρεσία οδικής βοήθειας 24/7 θα διασφαλίσει ότι είστε ασφαλείς ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Η Σαντορίνη είναι ένα συγκρότημα από ηφαιστειακά νησιά γνωστά για τις υπέροχες απολαύσεις, τη δυναμική νυχτερινή ζωή, τις γραφικές φυσικές σκηνές και την εντυπωσιακή ομορφιά. Υπέροχες παραλίες με τέλεια χρυσή άμμο περιμένουν τους παραθεριστές. Ακόμα κι αν περάσετε μέρες για να εξερευνήσετε το νησί, δεν θα ξεμείνετε από εκπλήξεις. Η Σαντορίνη είναι σίγουρα ένας παράδεισος για ταξιδιώτες αναψυχής.

Κορυφαίες Προσφορές