Μύκονος Αεροδρόμιο | Avance Rent A Car

Ενοικίαση στο Αεροδρόμιο της Μυκόνου

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στο Αεροδρόμιο της Μυκόνου

Μύκονος (Χώρα ) αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις στα ελληνικά νησιά . Το νησί χαρακτηρίζεται από την μοναδική αρχιτεκτονική του : ατελείωτα σοκάκια , ανεμόμυλοι , οι εκκλησίες , τα πολιτιστικά καταστήματα , τα ενωμένα και ασβεστωμένα σπίτια . Μπορεί να περιφέρεστε στην Μύκονο για μέρες και να εκπλήσσεστε συνεχώς . Η περίεργη ρυμοτομία προοριζόταν για να μπερδεύει τους πειρατές οπότε και εσείς μπορεί χάσετε το δρόμο σας .

Μπορείτε να φτάσετε στη Μύκονο μέσω θαλάσσης ή αέρος . Εάν πηγαίνετε στο νησί μέσω φεριμπότ ή κρουαζιερόπλοιο θα δέσετε σε ένα από τα λιμάνια του νησιού . Μετωπικά του λιμανιού , μπορείτε απλά να καθίσετε και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της θάλασσας . Ακριβώς πίσω από το λιμάνι ,βρίσκονται οι ατελείωτοι δρόμοι με καταστήματα , εστιατόρια , ξενώνες και ξενοδοχεία για τους τουρίστες .

Εάν πηγαίνετε στη Μύκονο με αεροπλάνο, θα φτάσετε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου . Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιόμετρων από την πόλη . Ο χρόνος μεταφοράς από το αεροδρόμιο προς την πόλη είναι 10 λεπτά. Κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ταξιδιού με το ξενοδοχείο ή τον ξενώνα σας, καθώς δεν υπάρχει δημόσια υπηρεσία που να λειτουργεί από την πόλη προς το αεροδρόμιο , εκτός από την πιάτσα των ταξί που βρίσκεται μπροστά από το τερματικό . Κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής , οι ουρές για τα ταξί μπορεί να είναι πολύ μεγάλες .

Η υπηρεσία ενοικιάσεων αυτοκινήτων είναι η συνιστώμενη επιλογή για τους περισσότερους ταξιδιώτες . Με την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, αισθάνεστε ασφαλής ξέροντας ότι έχετε έναν τρόπο μεταφοράς τη στιγμή που θα φτάσετε στο αεροδρόμιο .

Η Avance ενοικίασης αυτοκινήτων είναι μια αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που λειτουργεί έναν σταθμό στο αεροδρόμιο της Μυκόνου . Διαθέτουν μια πλήρη σειρά αυτοκινήτων που μπορείτε να επιλέξετε. Κάντε εύκολα τις ταξιδιωτικές σας ρυθμίσεις , ακόμη και πριν την κράτηση της πτήσης σας, καθώς η Avance έχει μια διαδικτυακή πύλη και μια τηλεφωνική γραμμή έτοιμη να σας εξυπηρετήσει .Οι φιλικοί και αξιόπιστοι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών θα σας βοηθήσουν στην επιλογή των καλύτερων υπηρεσιών που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας .

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων θα καλύψει τις ανάγκες του ταξιδιού σας . Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας στο αεροδρόμιο,στο λιμάνι ή στο ξενοδοχείο σας . Μπορείτε επίσης να ζητήσετε έναν οδηγό να οδηγήσει για εσάς στο νησί . Το δίκτυο των δρόμων μπορεί να φανεί λίγο μπερδεμένο γι΄’αυτους που δεν γνωρίζουν ? Αλλά αν σας αρέσει η περιπέτεια , μπορείτε να δοκιμάσετε την οδήγηση ενός αυτοκινήτου . Τα στενά δρομάκια της Μυκόνου προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία . Τα κατάλευκα σπίτια και τα πολύχρωμα παραθυρόφυλλα θα σας εκπλήξουν. Οδηγήστε μέχρι τον απόκρημνο λόφο στο χωριό και ανακαλύψτε τη μοναδική Τηνιακή κουλτούρα .

Φεύγοντας από το νησί , μπορείτε απλά να αφήσετε το μισθωμένο αυτοκίνητο σας στους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Μυκόνου . Δεν χρειάζεται να αφήσετε το αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης . Η Avance ενοικίασης αυτοκινήτων εξασφαλίζει ότι θα έχετε ικανοποιητικές και απολαυστικές διακοπές στο νησί .

Κορυφαίες Προσφορές