Χανιά Σούδα Λιμάνι | Avance Rent A Car

Car Rental in Chania Souda Port

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στα Χανιά Λιμάνι Σούδα

Τα Χανιά είναι η πρωτεύουσα του Νομού Χανίων. Με πληθυσμό 60.000 ντόπιους, η πόλη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην Κρήτη. Η όμορφη πόλη των Χανίων βρίσκεται κατά μήκος της βόρειας ακτής του νησιού. Η πολύχρωμη ιστορία της είναι εμφανής στον πολιτισμό, την παράδοση και τα μνημεία που υπάρχουν στην πόλη. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις (φεστιβάλ, εκθέσεις, μουσικές παραστάσεις, θεατρικές παραστάσεις, εμπορικές εκθέσεις κ.λπ.) που δείχνουν την πλούσια κουλτούρα της πόλης. Θα εκπλαγείτε με το πώς η πόλη κατάφερε να διατηρήσει τον ξεχωριστό της χαρακτήρα και την αυθεντικότητά της παρά την ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία και την παγκοσμιοποίηση.

Η πόλη είναι συνδεδεμένη με κοντινές πόλεις, αεροπορικώς και ακτοπλοικώς και υπάρχει καθημερινή σύνδεση με την Αθήνα μέσω φέρι μποτ. Το λιμάνι των Χανίων βρίσκεται στον κόλπο της Σούδας που είναι ο μεγαλύτερος και ασφαλέστερος κόλπος στην Ανατολική Μεσόγειο. Το λιμάνι βρίσκεται περίπου 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και οι τουρίστες μπορούν την επισκεφτούν, καθώς υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων. Στην περιοχή του λιμανιού υπάρχουν επίσης σταθμοί ενοικίασης αυτοκινήτων και λωρίδες ταξί, επομένως οι χερσαίες μεταφορές δεν αποτελούν πρόβλημα.

Εάν σχεδιάζετε το ταξίδι σας κατά τους πολυσύχναστους καλοκαιρινούς μήνες, φροντίστε να κάνετε την κράτησή σας σε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Λόγω της εισροής τουριστών, οι ουρές λεωφορείων και ταξί μπορεί να είναι πολύ μεγάλες. Συνιστάται ιδιαίτερα η συνεργασία με μια αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως η Avance Car Rental. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και να κάνετε κρατήσεις. Δεχόμαστε κρατήσεις από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να κάνετε κράτηση για τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας από τις ανέσεις του σπιτιού σας. Δεν χρειάζεται να υποστείτε τις μεγάλες ουρές καθώς το αυτοκίνητό σας θα είναι διαθέσιμο για σας, στο λιμάνι.

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητα διαφόρων μεγεθών και τύπου. Συνήθως, τα αυτοκίνητα ταξινομούνται σε κατηγορίες αυτοκινήτων – από σεντάν έως πολυτελή αυτοκίνητα έως φορτηγά – με τιμές ανάλογες με την κατηγορία του αυτοκινήτου. Θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή του καλύτερου αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες της μεταφοράς σας. Συνιστάται κράτηση εκ των προτέρων, ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος να προγραμματίσουμε το αυτοκίνητο της αρέσκειάς σας. Αν κάνετε κράτηση τελευταίας στιγμής διαδικτυακά, παρόλο που θα προσπαθήσουμε να σας παραχωρήσουμε το όχημα που προτιμάτε, ενδέχεται να μην μπορούμε να βρούμε το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στον ιστότοπο.

Εάν δεν μπορείτε να κάνετε online κράτηση, μην ανησυχείτε γιατί η Avance Car Rental λειτουργεί σταθμό ενοικίασης αυτοκινήτων στο λιμάνι των Χανίων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μας καλέσετε μέσω της τηλεφωνικής μας γραμμής.

Η πόλη των Χανίων έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο ταξιδιού σας νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο. Κάντε τις ετοιμασίες σας τώρα και κάντε κράτηση του αυτοκινήτου της επιλογής σας.

Top Deals