Χανιά Αεροδρόμιο | Avance Rent A Car

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο των Χανίων

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στο αεροδρόμιο των Χανίων

Τα Χανιά είναι must! Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Κρήτης – κάποιοι λένε μάλιστα ότι είναι ο καλύτερος προορισμός σε αυτό το μέρος του πλανήτη.

Καλά προστατευμένα στο νότο από τα βουνά Μαδάρες, τα Χανιά, έχουν μια εντυπωσιακή φυσική ομορφιά που φαίνεται να είναι ανεπηρέαστη από νεωτερισμούς. Στα βόρεια απλώνεται η απέραντη θάλασσα της Κρήτης που αγκαλιάζει το νησί. Η γη είναι καλυμμένη με πλούσια βλάστηση με χρωματισμούς που έρχονται σε αντίθεση με τα βαθιά φαράγγια. Από μακριά, το λοφώδες νησί φαίνεται να έχει σάρκα, τόσο ζωντανή, που δελεάζει τους παραθεριστές να το επισκεφτούν.

Τα Χανιά εξυπηρετούνται από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων. Με καθημερινές πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας. Το αεροδρόμιο είναι επίσης γνωστό ως Ιωάννης Δασακαλογιάννης και πήρε το όνομά του από έναν Κρητικό επαναστάτη του 18ου αιώνα που στάθηκε ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Φιλοξενεί τακτικές πτήσεις εσωτερικού από και προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενώ κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, στο αεροδρόμιο φτάνουν επίσης ναυλωμένες πτήσεις από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (Βρετανία, Σκανδιναβία, Γερμανία κ.λπ.).

Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και οι ταξιδιώτες θέλουν περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο για να φτάσουν σε αυτή. Στον χώρο των αφίξεων υπάρχουν σταθμοί ενοικίασης αυτοκινήτων.

Μπορείτε πάντα να κάνετε προηγμένη κράτηση ελέγχοντας τις ιστοσελίδες των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων, όπως της Avance Car Rental. Ο ιστότοπός μας περιέχει χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να καθοδηγηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ειδικά εάν σκοπεύετε να πάτε στα Χανιά κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, απαιτείται προηγμένη κράτηση. Το αεροδρόμιο είναι πολύ απασχολημένο κατά τη διάρκεια αυτής της τουριστικής περιόδου και ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε ταξί στην περιοχή.

Διαδικτυακά μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τις απαιτήσεις της κράτησής σας, όπως σε περίπτωση που έχουν ειδικές ανάγκες μεταφοράς (επιπλέον ράφια αποσκευών, παιδικά καθίσματα ή δορυφορικό σύστημα πλοήγησης.) Αυτές οι επιπλέον ανάγκες μπορεί να σας κοστίσουν επιπλέον χρήματα, αλλά θα διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ευκολία σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Κρήτη.

Σημειώστε επίσης ότι οι τιμές μπορεί να είναι αρκετά υψηλότερες κατά την ενοικίαση οχήματος απευθείας στο αεροδρόμιο. Επωφεληθείτε λοιπόν από τον ιστότοπό μας και ακόμα καλύτερα, επωφεληθείτε από προσφορές αποκλειστικά για διαδικτυακούς πελάτες. Η Avance Car Rental έχει εξαιρετικές προσφορές για τους ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για το ταξίδι τους πολύ νωρίτερα. Έχουμε επίσης μια ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή όπου μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας. Οι φιλικοί ταξιδιωτικοί μας πράκτορες θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε την καλύτερη κράτηση.

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, θέλετε να είστε σίγουροι ότι συνεργάζεστε με μια αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρει ποιοτικά οχήματα και εγγυάται εξαιρετική εξυπηρέτηση σε οικονομικές τιμές. Η Avance Car Rental είναι μια τέτοια αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και σας εγγυάται τις καλύτερες διακοπές στην Κρήτη.