Αθήνα Γραφείο Ηλιουπόλεως | Avance Rent A Car

Ενοικίαση οχημάτων στην Αθήνα Γραφείο Ηλιουπόλεως

Μάθετε περισσότερα για την ενοικίαση οχήματος στην Αθήνα Γραφείο Ηλιουπόλεως

Η Αθήνα βρίσκεται στην περιφέρεια Αττικής της νότιας Ελλάδας και είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και μία από της αρχαιότερη πόλεις του κόσμου με καταγεγραμμένη ιστορία πάνω από δυόμιση χιλιάδες χρόνια. Πήρε το όνομα της από την Ελληνίδα θεά της σοφίας, την Αθηνά Παλλάδα, αρμόζει για μια πόλη που είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Η Αθήνα, ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Ευρώπης, φιλοξενεί πάνω από 3,2 εκατομμύρια ανθρώπους, χωρίς να προσμετράμε τα χιλιάδες άτομα που κατακλύζουν αυτή τη μαγευτική πόλη καθημερινά.

Η μητρόπολη είναι το κέντρο της βιομηχανικής, χρηματοοικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωή της χώρας. Κατά τη πάροδο των χρόνων η πόλη επαναπροσδιόρισε τον εαυτό της ως το επιχειρηματικό κέντρο όχι μόνο της χώρας αλλά σε όλη την Ευρωπαική ένωση. Η ποικίλη και ζωντανή οικονομική ζωή συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται. Παρά την γρήγορη ανάπτυξη, είναι εκπληκτικό πως η Αθήνα κατάφερε να διατηρήσει την ιστορία και την κουλτούρα. Εκπληκτικά οικοδομήματα των αρχαίων χρόνων κυριαρχούν σε κάθε γωνιά της πόλης.

Ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψεις την μητρόπολη, είτε βρίσκεστε για δουλειά ή διασκέδαση, είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου. Μπορείτε εύκολα να κλείσετε μια οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου online. Μπορείτε να διαλέξετε το κατάλληλο αυτοκίνητο για το ταξίδι σας ακόμα και πριν την άφιξη σας. Το μεγαλύτερο συν της ενοικίασης αυτοκινήτου είναι ότι εκμεταλλεύεστε πλήρως το χρόνο που έχετε στην πόλη; αποφύγετε την αναμονή και τις ουρές στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε ώστε να περιπλανηθείτε στα διάφορα τουριστικά σημεία και αξιοθέατα.

Θεωρείται η γενέτειρα του δυτικού πολιτισμού και υπάρχουν πολλά να δείτε και να μάθετε για αυτό το ισχυρό κάποτε πόλη-κράτος. Υπάρχουν πολλά αρχαία μνημεία, γλυπτά και ορόσημα να εξερευνήσετε. Ίσως το πιο διάσημο από τα οικοδομήματα της αρχαίας Ελλάδας είναι ο Παρθενώνας. Δεν νοείται να μην βγάλετε τη φωτογραφία σας σε αυτό το ξακουστό μέρος. Ο δυτικός πολιτισμός έχει βαθιές ρίζες σε αυτό το επικό ορόσημο. Είναι το μέρος όπου μεγάλου σοφιστές, φιλόσοφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες και ποιητές διαμόρφωσαν το μέλλον της Δύσης.

Μπορείτε επίσης να δείτε κλασσικά ορόσημα και τοποθεσίες που χρονολογούνται από τη Ρωμαϊκή και Βυζαντινή εποχή. Σε κάποια μέρη στο κέντρο Αθήνας μπορείτε να βρείτε και Οθωμανικά μνημεία. Όλα τα παραπάνω σας δίνουν μία γεύση από τις διαφορετικές περιόδους της πλούσιας ιστορίας αυτής της πόλης. Φυσικά μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε μοντέρνα ορόσημα της μεταπολεμικής εποχής. Δεν πρέπει να παραλείψετε την Αθηναϊκή Τριλογία (Ακαδημία, Πανεπιστήμιο,Βιβλιοθήκη), την Ελληνική Βουλή, και το Ολυμπιακό αθλητικό συγκρότημα του 2004.

Επισκεφτείτε τα διάφορα αρχιτεκτονικά ορόσημα στην Αθήνα με το ενοικιαζόμενο όχημα και κερδίστε την εμπειρία της πλούσιας ιστορίας αυτής της πόλης. Προτιμήστε την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα και χρησιμοποιήστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σα χρονοκάψουλα που σας μεταφέρει στο παρελθόν και το μέλλον.

Κορυφαίες Προσφορές